tassaratt


Engagemang och belöningsteknik

Glädje och fokus är enormt viktiga bitar i träningen, särskilt för dig som tänkt tävla i någon hundsport. Här är kursen för att få hjälp med dessa bitar, såväl i träning som i tävlingssituationen.

Innehåll
I den här kursen kommer vi att jobba med att öka hundens engagemang hos dig i era träningspass. Det gör vi genom att etablera ett bra belöningssystem vilket leder till ökad motivation och koncentration samt en bättre attityd och uthållighet.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området alt. i mellringe.

Kostnad
1090 kr, 981 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Måndagen den 22/7 kl 17.00-21.00.