tassaratt


Freestyle

Kreativ lydnad till din favoritlåt, kursen för dig som vill komponera ihop följsamhet med tricks.

Innehåll
Freestyle kan beskrivas som en kreativ lydnad till musik. Välj ut någon av dina favoritlåtar och låt din hund utföra konster och göra tricks enligt ett program som passar  till musiken. Läs mer om freestyle.

Förkunskap
Trickskurs eller motsvarande förkunskaper.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området. Vintertid hålls denna kurs inomhus.

Kostnad
1390kr, 1251kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Tisdagar kl 13.45-14.45. Start 30/7, därefter 6/8, 13/8, 20/8 & 27/8.
Alt c) Fredagar kl 11.00-12.00. Start 4/10, därefter 11/10, 18/10, 25/10 & 15/11.