tassaratt


Lugn och ledig hund

Välbehövlig kunskap för alla med en livlig hund, som behöver lära sig nyttan av att inte vara på tå och redo varje sekund.

Innehåll
I den här kursen/föreläsningen jobbar vi med att hunden ska lära sig att på eget initiativ klara av att vara lugn och passiv, även med störning av omgivningen. Stort fokus ligger på att stärka hundens egenkontroll och passivitet där målet är att ge er verktyg till ett härligt samarbete med en lugn och ledig hund. Obs! Utan hund. Kursen hålls i föreläsningsform där instruktören visar med egen hund.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal.

Kostnad
350kr, 315kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Tisdagen den 3/12 kl 18.00-20.30.