tassaratt


Miljöträning och goda vanor

Kursen som ger verktyg till dig och träningsmöjligheter för din hund att befästa vanor i olika miljöer och sammanhang.

Innehåll
I den här kursen fokuserar vi på att skapa goda vanor i hur hunden kommer in i en ny miljö.
Vi kommer träna på att få kontakten och följsamheten att fungera på första försöket.
I kursen ingår även träning på passivitet, stanna kvar och hundmöten.

Förkunskap
Grundkurs eller motsvarande kunskap. Hunden behöver ha tränat på ögonkontakt och vardagsfot. Eftersom vi kommer åka runt och byta miljö behöver du ha egen bil för att delta.

Plats
Teorin har vi inne i Tassa Rätts lokal och praktiken har vi på olika platser i Örebro. Eftersom vi kommer att åka runt och byta miljö behöver ni ha egen bil för att delta.

Kostnad
1590 kr, 1431 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Tisdag - onsdag 11-12/6 kl 17.00-ca 20.30.
Alt b) Onsdag - torsdag 19-20/6 kl 17.00-ca 20.30.