tassaratt


Nose Work fortsättningskurs

För dig som vill få fördjupad träning i de olika delmomenten inom nose work, vi ser och lär av varandra.

Innehåll
Fördjupad träning i de olika delmoment som förekommer på tävling. Doften vi arbetar med är eukalyptus och upplägget kommer vara så att vi börjar med banvandring, därefter arbetar ett ekipage i taget. Vi filmar samtliga sök och tittar sedan på filmerna gemensamt, för att träna på att läsa hund och se hur hundarnas olika sökarbeten kan se ut. Hunden behöver kunna doften, men förutsatt att du kan läsa din hund behöver inte markeringen vara fullt etablerad.

Förkunskap
Nose Work nybörjare eller motsvarande.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
1490kr, 1341kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Måndagar 6/5 och 13/5 kl 13.00-16.00.
Alt b) Onsdag - torsdag 5-6/6 kl 17.30-20.30.