tassaratt


Nose Work tema inomhussök & behållarsök

För dig som vill få fördjupad träning i några av delmomenten inom nose work.

Innehåll
Fortsatt träning i två av de delmoment som förekommer på tävling. Doften vi arbetar med är eukalyptus och vi gör 2-4 sök i varje delmoment i olika områden, för att få chans att träna på upprepade sök men i olika miljö.

Efter banvandring arbetar ett ekipage i taget med första delmomentet, när alla genomfört sina sök har vi en gemensam genomgång innan vi påbörjar nästa delmoment. Du väljer själv om du vill veta var doften finns för att kunna belöna snabbt, eller om du vill se hur hunden arbetar när du inte vet. Hunden behöver kunna doften, men förutsatt att du kan läsa din hund behöver inte markeringen vara fullt etablerad.

Förkunskap
Nose work för nybörjare

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
890kr, 801kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Måndagen den 15/4 kl 17.00-20.30.
Alt b) Onsdagen den 31/7 kl 09.00-12.00.