Viktig information när du anmäler dig till kurs!

Du anmäler dig till önskad kurs genom att skicka ett mail till
kurser@tassaratt.se
Vi behöver följande uppgifter: Namn på samtliga som kommer delta, telefonnr, mail, adress samt hundens tilltalsnamn, ålder och ras. Ange vilken kurs och vilket alternativ (startdatum) du/ni vill anmäla er till. Om du är medlem hos oss är det viktigt att du skriver med det för att tillgodose dig rabatten.

Inom en vecka från det att ni fått en personlig bekräftelse på att det finns en plats kvar till er,
ska en anmälningsavgift på 300 kr betalas in på
Bg nr: 5501-5424, för att bekräfta bokad kursplats. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om ni av någon anledning inte kan delta på kursen. Kurskallelse skickas ut ca 2 veckor innan kursen startar med mer info om vägbeskrivning, att tänka på, inbetalning av resterande kursavgift mm. Efter påbörjad kurs betalas inte resterande kursavgift tillbaka.

Alla hundar som deltar i kursverksamhet hos Tassa Rätt ska ha ett fullgott vaccinations skydd (Hcc, parvo, valpsjuka och kennelhosta). Om eran tik kommer i löp under kursens gång får matte och husse komma utan hund de tillfällena då tiken befinner sig i höglöp. Vi förbehåller oss rätten att förändra datum och tider på ett eller flera kurstillfällen vid tex. sjukdom. Vid för få anmälda ställs kursen in och anmälningsavgiften betalas då tillbaka.


Kontakt

Tassa Rätt
Västra Vintergatan 132
70344 Örebro
kurser@tassaratt.se
070-4051803
© 2015 Tassa Rätt