tassaratt


Prova på personspår

Nosarbete är hundens specialitet, och personspår är ett enkelt sätt att låta hunden vara proffset för en stund, samtidigt som ni gör en rolig gemensam aktivitet där du också får träna dig på att lära dig läsa hund.

Innehåll
Personspår innebär att du lär din hund att följa ett spår där du eller någon annan har gått. Under denna kurs får du lära dig hur du kommer igång med att lägga ett personspår samt hur du försvårar när hunden blivit duktig. I kursen ingår både teori och praktik.

Förkunskap
Ingen förkunskap krävs.

Plats
I skogen.

Kostnad
890 kr, 801 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Tisdagen den 23/7 kl 17.30-20.30.