tassaratt


Skvaller och inkallning

Är omgivningen distraherande? Denna kurs hjälper dig att få verktyg för att dra nytta av sådant som lockar i omgivningen och få hunden att komma till dig, trots stort utåtriktat  intresse.

Innehåll
I den här kursen kommer vi jobba med att få en bättre inkallning med hjälp av skvallerträning. En hund som skvallrar stannar spontant upp och kommer tillbaka när den ser någonting intressant utan att du behöver ropa. Att komplettera din vanliga inkallning med denna typ av träning gör att du slipper hålla koll på omgivningen hela tiden, det gör hunden åt dig! Skillnaden är att hunden inte sticker dit utan kommer till dig.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området.

Övrig information
Antal deltagare är 8st. Minst antal är 3st.

Kostnad
1090kr, 981kr. för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Onsdagar kl 19.30-20.30. Start 24/7, därefter 31/7, 7/8 & 21/8.
Alt c) Tisdagar kl 19.30-20.30. Start 27/8, därefter 3/9, 17/9 & 24/9.

Kursprogram