tassaratt


Tävlingsinriktad valp - och unghundskurs

För dig som fått hem en valp/unghund och vill lite mer! Denna kurs ger verktyg som är av stor nytta för dig som vill träna eller tävla i någon hundsport.

Innehåll
I den här kursen fokuserar vi på att lägga en bra grund och påbörja inlärningen av olika färdigheter inför kommande träning och tävling. Vi kommer bland annat att kika på engagemang och belöningsteknik, koncentration, impulskontroll och stadga, grunder i fotgående, bakdelskontroll, apportering, target och burlekar. Teori och praktik varvas vid samtliga tillfällen.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs. Lämplig för hundar mellan 4-12 månader.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området.

Övrig information
Antal deltagare är 6st. Minst antal är 3st.

Kostnad
2600kr, 2340kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Blandade dagar kl 17.30-20.30. Start torsdag 25/7, därefter 14/8, 12/9 & 9/10.