tassaratt


Tävlingslydnad startklass

En kurs för dig som tycker att detaljträning av olika lydnadsmoment och den tävlingmässiga lydnaden verkar roligt.

Innehåll
Passar dig som vill jobba vidare med lydnaden, vill träna eller tävla i denna roliga hundsport. När du tränar lydnad för lydnadstävling ska hunden utföra olika moment, både nära dig och på avstånd. Samarbetet mellan dig och hunden står i fokus. Träningen ger ofta en följsam hund och en noggrann hundförare som är duktig på att träna både små detaljer och långa sekvenser med moment. Det finns fyra olika klasser startklass, klass 1, klass 2 och klass 3. Läs mer om tävlingslydnad.

Förkunskap
Grundkurs eller motsvarande.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området.

Kostnad
1590 kr, 1431 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Tisdagar kl 13.45-14.45. Start 3/9, därefter 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 15/10, 22/10 & 5/11.